Veneers

Tandkronen

Wat maakt GlamSmile veneers zo uniek?

Veilig en pijnloos:

Veneer

GlamSmile veneers worden op de tanden aangebracht. Meestal wordt hierbij niet aan de gezonde tandstructuur geraakt. In tegenstelling tot de klassieke tandkronen, waarbij het nodig is om de tanden te slijpen, zijn de GlamSmile veneers zo dun (0,3mm) dat er meestal niet aan de gezonde tandstructuur geraakt moet worden. Deze tandkronen noemt men ook wel 'non prep' (veneers zonder voorbereiding). Geen pijn, geen spuitjes… wel een nieuwe glimlach in een oogwenk.

Snel en comfortabel:

GlamSmile ontwikkelde een speciaal boogje dat precies overeenstemt met de vorm van jouw tandenboog. Door deze unieke ontwikkeling kan de tandarts 6 tot 10 schildjes in één beweging op je tanden plaatsen. Dit noemen we de 'positioning tray', een Belgische uitvinding die gepatenteerd is. De veneers worden in ons GlamSmile Labo vervaardigd en in de positioning tray gezet zodat alle veneers bij plaatsing perfect passen. In tegenstelling tot traditionele veneers, die één voor één op de tanden aagebracht worden, betekent dit voor de tandarts én voor jou een enorme tijdswinst. Tien veneers worden bij een GlamSmile tandarts geplaatst in 60 minuten. Bij het plaatsen op traditionele manier zou dit ruim 200 minuten zijn. Twee bezoekjes aan de tandarts volstaan voor een mooi gebit en glimlach. Kom meer te weten over onze snelle en pijnloze behandelingen.

Ultieme precisie:

MondstukGlamSmile liet unieke 3D software ontwikkelen die toelaat om je veneers met de hoogste precisie digitaal te tekenen voor ze in productie gaan. Onze Smile Designers ontwerpen elke veneer op maat en op een fractie van een millimeter nauwkeurig. Zo kunnen we je garanderen dat de veneers perfect zullen aansluiten op je tanden en aan je tandvlees.

 

Esthetiek voor alles:

Vergelijking tussen een lens en een veneer

GlamSmile veneers zijn ultrafijn (0,3mm). Ze kunnen qua dikte vergeleken worden met een contactlens. Bij het tekenen en maken van je veneers houden de GlamSmile technici rekening met heel wat factoren: de vorm van je gezicht, de vorm van je lippen, de kleur van je huid en het wit van je ogen. Smile advies is onze specialiteit. Wil je meer weten, wil je persoonlijk advies en/ of een afspraak voor een vrijblijvend, kostenloos gesprek met één van onze Smile Consultants? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.

Wat zijn veneers?

link naar video over veneers

Veneers, ook facetten, facings of schildjes genoemd, zijn ultradunne (0,3mm) plaatjes volledig uit porselein die aan de voorkant van de tanden worden aangebracht en zo heel wat esthetische onvolkomenheden kunnen corrigeren. Zo bieden veneers een permanente oplossing voor zware verkleuringen, spleetjes tussen de tanden (diastema), beschadigde tanden. Ook kunnen veneers de vorm en de stand van jouw tanden corrigeren. Dankzij veneers kan bovendien jouw smile line (stand van de lippen tijdens het lachen) gecorrigeerd en geoptimaliseerd worden. Benieuwd wat het resultaat is? Bekijk enkele van onze voor & na foto’s.

Wat kost een behandeling met veneers?

De prijs voor een behandeling met veneers is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het aantal veneers (6, 8 of 10). Dit gebeurd in samenspraak met de tandarts.
  • Moeten er andere ingrepen gebeuren voor de veneers kunnen geplaatst worden? Zoals: correctie van het tandvleesverloop, bleaching,…

De prijs bedraagt 500 euro per veneer. De prijs is afhankelijk van persoon tot persoon. Om de exacte kostprijs voor jouw veneers te weten te komen, kan je een vrijblijvend gesprek hebben met een GlamSmile Consulente en een GlamSmile-tandarts. Aarzel niet om ons te contacteren.